Produs configurabil – TEST

99,00 lei129,00 lei

Detalii:

Trandafiri rosii pentru Ziua Indragostitilor, livrare in Bragadiru, Ilfov! Buchetul de trandafiri contine 79 fire trandafiri rosii! Alege buchetul perfect pentru Ziua Indragostitilor!

Tip produs

Buchet de flori

Alb
Crem
Galben
Roșu
Roz
Portocaliu
Crini
Crizanteme
Floarea soarelui
Felicitare 1
Felicitare 2
Felicitare 3
Felicitare 4

Alege materialul ambalajului:

Felicitare personalizată cadou!

Introdu aici textul pentru a personaliza felicitarea!

Preț produs:99,00 lei
Total options:
Order total:

Descriere

Buchet pentru Ziua Îndrăgostiților

Buchetul pentru "Ziua Îndrăgostiților" de 79 trandafiri roșii, special creat pentru Ziua Îndrăgostiților, este o expresie sublimă a dragostei și pasiunii. Acest aranjament floral rafinat, oferit cu grijă de Florăria Bragadiru, îmbină frumusețea trandafirilor roșii cu eleganța și atenția la detalii pentru a crea un cadou care va impresiona și aduce bucurie în inima destinatarului.

Caracteristici ale buchetului pentru "Ziua Îndrăgostiților":

Trandafiri roșii selectați: Fiecare trandafir este ales cu atenție pentru a asigura calitatea și prospetimea buchetului. Trandafirii roșii, simbolul clasic al iubirii, sunt aleși special pentru a exprima pasiunea și devotamentul.

Aranjament artistic: Fiecare floare este plasată în mod meticulos în aranjamentul floral pentru a crea un aspect armonios și atrăgător. Forma și structura buchetului subliniază frumusețea naturală a trandafirilor.

Ambalaj elegant: Buchetul "Rouge Passion" este învelit cu grijă într-un ambalaj elegant și sofisticat, care completează prezentarea de excepție a acestui cadou special. Ambalajul este ales cu atenție pentru a reflecta atmosfera romantică a zilei de sărbătoare.

Note delicate de verde: Pentru a adăuga o notă proaspătă și echilibrată, buchetul este completat cu frunze verzi delicate, contribuind la armonia generală a compoziției florale.

Aroma captivantă: Fiecare trandafir emană o aromă subtilă, captivantă și dulce, creând o atmosferă plină de romantism și farmec.

Vizitează dicționarul de flori și plante

Aici vei găsi multe sfaturi utile pentru îngrijirea florilor sau plantelor tale.

Simbolistica trandafiri rosii:

  • Iubire Romantică: Trandafirii roșii sunt considerați simbolul suprem al iubirii romantice și pasionale. Oferirea unui buchet de trandafiri roșii exprimă adesea dragostea profundă și devotamentul față de persoana iubită.
  • Pasiune: Culorile vii și vibrante ale trandafirilor roșii reprezintă pasiunea și dorința arzătoare. Aceștia sunt adesea aleși pentru a exprima atracția și flacăra pasiunii într-o relație.
  • Respect și Admiratie: Trandafirii roșii pot simboliza, de asemenea, respectul și admirația. Oferirea unui buchet de trandafiri roșii poate fi un gest elegant pentru a arăta că apreciezi și admiri pe cineva în mod special.

Recenzii

0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Produs configurabil – TEST”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *