flori bragadiru - livrare flori online bucuresti Prețul inițial a fost: 509,00 lei.Prețul curent este: 489,00 lei.
Inapoi la produse

Buchet cu trandafiri, orhidee, mathiola si gypsophila

629,00 lei

Detalii:

Buchetul de trandafiri roșii de la Florăria Bragadiru este nu doar un simplu aranjament floral, ci o expresie vizuală și olfactivă a sentimentelor tale. Fiecare trandafir aduce cu el povestea iubirii și a frumuseții, transformând orice ocazie într-un moment deosebit.

Tip flori

Trandafiri

Culoare

Roșu

Tip produs

Buchet de flori

Descriere

Buchet trandafiri orhidee, mathiola si gypsophila

Buchetul "Armonie Florală" oferit cu dragoste de Florăria Bragadiru este o creație spectaculoasă care îmbină cu eleganță diferitele texturi și culori ale trandafirilor, orhideelor, mathiolei și gypsophilae. Acest buchet este nu doar o simplă colecție de flori, ci o operă de artă florală care transmite emoții și aduce un strop de natură în inima destinatarului.

Caracteristici ale buchetului "Armonie Florală":

Trandafiri roșii pasionali: Trandafirii roșii, simbol al dragostei și pasiunii, sunt alegerea centrală a acestui buchet. Culorile intense și petalele bogate transformă fiecare trandafir într-o declarație de iubire.

Orhidee exotică: Adăugând o notă de mister și rafinament, orhideea aduce un element exotic în compoziția buchetului. Florile delicate și elegante adaugă o aură de mister și farmec.

Mathiola parfumată: Mathiola, cunoscută și sub numele de "floarea de noapte," aduce o aromă dulce și parfumată. Această floare nu doar completează estetica buchetului, ci și oferă o experiență olfactivă deosebită.

Gypsophila delicată: Gypsophila, cunoscută și sub numele de "florile de ghips," adaugă o notă de delicatețe și romantism. Aceste flori mici și pufoase completează perfect celelalte elemente ale buchetului.

Aranjament artistic: Fiecare floare este dispusă în mod meticulos pentru a crea un aranjament echilibrat și plin de armonie. Forma buchetului este concepută pentru a evidenția frumusețea și individualitatea fiecărei flori.

Ambalaj de lux: Buchetul "Armonie Florală" este învelit cu grijă într-un ambalaj elegant, care completează prezentarea sa sofisticată. Ambalajul reflectă atenția la detalii a Florăriei Bragadiru și adaugă un plus de eleganță.

Vizitează dicționarul de flori și plante

Aici vei găsi multe sfaturi utile pentru îngrijirea florilor sau plantelor tale.

Ocazii potrivite pentru buchetul "Armonie Florală":

  • Aniversări: Acest buchet expresiv este ideal pentru a sărbători aniversarea unei relații, aducând un strop de eleganță și pasiune.
  • Cadou romantic: Perfect pentru a surprinde persoana iubită într-o zi obișnuită sau pentru a sărbători momente romantice.
  • Felicitări speciale: Dacă doriți să transmiteți felicitări într-un mod special, buchetul "Armonie Florală" este alegerea perfectă.

Recenzii

0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet cu trandafiri, orhidee, mathiola si gypsophila”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *