Buchet trandafiri rosii

(1 customer review)

119,00 lei418,00 lei

Detalii:

Buchetul de trandafiri roșii de la Florăria Bragadiru este nu doar un simplu aranjament floral, ci o expresie vizuală și olfactivă a sentimentelor tale. Fiecare trandafir aduce cu el povestea iubirii și a frumuseții, transformând orice ocazie într-un moment deosebit.

Tip flori

Trandafiri

Culoare

Roșu

Tip produs

Buchet de flori

Descriere

Buchet trandafiri roșii

Buchetul de trandafiri roșii oferit de Florăria Bragadiru este o operă de artă florală care emană eleganță și pasiune în fiecare petală. Acest buchet atemporar și romantic reprezintă o expresie clasică a iubirii și frumuseții, fiind alegerea perfectă pentru a împărtăși sentimentele tale cele mai profunde.

 1. Trandafiri Proaspeți: Fiecare buchet este creat cu cei mai proaspeți și fermecători trandafiri roșii, alegând varietăți selectate pentru frumusețe și durabilitate.

 2. Design Profesionist: Floriștii noștri cu experiență îmbină arta florală cu creativitatea, realizând buchete echilibrate și armonioase care te vor impresiona.

 3. Verdeata Eleganta: Pentru a adăuga profunzime și prospetime buchetului, am adăugat verdețuri atent selecționate, completând perfect frumusețea trandafirilor roșii.

 4. Ambalaj Refinat: Fiecare buchet este îmbrăcat într-o ambalare elegantă de hârtie albă, adăugând un aspect sofisticat și puritate.

 5. Personalizare Număr Trandafiri: Ai libertatea de a alege numărul exact de trandafiri, de la 5 până la 31 de fire, pentru a transmite exact emoția și mesajul dorit.

Bucură-te de fiecare detaliu al acestui buchet special, creat cu grijă pentru a aduce zâmbetul și bucuria în momentele tale speciale. Comandă acum și lasă-i pe cei dragi să simtă iubirea și atenția ta prin acest minunat buchet de trandafiri roșii și verdețuri!

Vizitează dicționarul de flori și plante

Aici vei găsi multe sfaturi utile pentru îngrijirea florilor sau plantelor tale.

Ocazii potrivite pentru buchetul de trandafiri roșii:

 • Ziua Îndrăgostiților: Cu siguranță, acest buchet de trandafiri roșii va spune mai mult decât cuvintele în Ziua Îndrăgostiților.
 • Aniversări: Este un cadou perfect pentru a celebra momente speciale în cuplu, aducând o notă de romantism și recunoștință.
 • Declarații de iubire: Nicio altă floare nu spune "te iubesc" așa cum o fac trandafirii roșii. Acest buchet este alegerea ideală pentru a face o declarație de iubire sinceră.
florarie in bragadiru, trandafiri rosii

Recenzii

5
1 review
1
0
0
0
0

1 review for Buchet trandafiri rosii

Resetare filtre
 1. Maria

  Cea mai buna florarie din Bragadiru, florile sunt ataaat de frumoase!!

  0
  0
Add a review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *