Buchet cu mix de grădina

499,00 lei

Detalii:

Buchetul de flori cu mix de grădină de la Florăria Bragadiru este o expresie a diversității și frumuseții naturii, aducând în viața celor dragi un strop de grădină proaspătă și veselă. Un cadou memorabil pentru orice ocazie specială!

Tip flori

Trandafiri

Culoare

Roșu

Tip produs

Buchet de flori

Descriere

Buchet cu mix de grădină

Buchetul cu mix de grădină propus cu grijă de Florăria Bragadiru este o explozie vibrantă de culoare și texturi, ce aduce în prim plan o selecție impresionantă de flori de grădină. Această compoziție echilibrată și plină de prospețime combină armonios lisianthus, crizanteme, trandafiri, miniroze și alstroemeria, creând un buchet memorabil ce transmite bucuria și diversitatea naturii.

Compoziția buchetului cu mix de grădină:

Lisianthus delicat: Lisianthus-ul, cunoscut și sub denumirea de "trandafir japonez," adaugă o notă de delicatețe și eleganță. Culorile variate și petalele bogate conferă un aspect sofisticat buchetului.

Crizanteme pline de viață: Crizantemele, renumite pentru frumusețea lor durabilă, aduc o varietate de nuanțe și dimensiuni în buchet. Aceste flori pline de viață completează compoziția cu un plus de textură.

Trandafiri romantici: Trandafirii, simbol al iubirii și romantismului, adaugă o notă pasională și sofisticată buchetului. Fiecare trandafir este ales cu grijă pentru a asigura prospețimea și frumusețea.

Miniroze jucăușe: Minirozele aduc o notă jucăușă și veselă, contribuind la atmosfera de grădină plină de viață. Aceste flori mici și delicate adaugă o aură ludică buchetului.

Alstroemeria variată: Alstroemeria, cunoscută și sub numele de "liseta," adaugă o varietate de culori și modele, completând armonios paleta buchetului. Aceste flori delicate adaugă un aspect sofisticat și interesant.

Aranjament artistic: Fiecare floare este plasată cu atenție pentru a crea un aranjament echilibrat și plin de prospețime. Forma și structura buchetului subliniază diversitatea și frumusețea naturală a fiecărei flori.

Ambalaj deosebit: Buchetul "Grădină de Vară Variată" este învelit cu grijă într-un ambalaj special, care completează prezentarea sa vie și plină de culoare.

Vizitează dicționarul de flori și plante

Aici vei găsi multe sfaturi utile pentru îngrijirea florilor sau plantelor tale.

Ocazii potrivite pentru buchetul cu mix de grădina

  • Aniversări: Acest buchet expresiv este ideal pentru a sărbători momente speciale și a aduce bucurie în cuplurile îndrăgostite.
  • Cadou diversificat: Perfect pentru a oferi un cadou plin de prospețime și energie pozitivă cuiva drag.
  • Felicitări de ziua de naștere: O alegere minunată pentru a transmite cele mai sincere urări de la mulți ani, aducând un zâmbet pe fața celui care primește buchetul.

Recenzii

0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet cu mix de grădina”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *