Inapoi la produse
Buchet 99 trandafiri rosii in ambalaj elegant Prețul inițial a fost: 1.499,00 lei.Prețul curent este: 1.199,00 lei.

Buchet buchet romantic cu anthurium, crizanteme, trandafiri, minirosa si orhidee Phalaenopsis

499,00 lei

Detalii:

Buchetul romantic de la Florăria Bragadiru este mai mult decât un simplu buchet de flori; este o creație artistică care transmite emoții și reprezintă un cadou deosebit pentru a celebra iubirea și frumusețea relațiilor romantice.

Tip flori

Trandafiri

Culoare

Roșu

Tip produs

Buchet de flori

Descriere

Buchet romantic cu anthurium, crizanteme, trandafiri, minirosa si orhidee

Buchetul romantic propus cu mândrie de Florăria Bragadiru este o operă florală excepțională, creată pentru a exprima rafinamentul și pasiunea romantismului. Acest buchet distinctiv îmbină cu eleganță anthurium, crizanteme, trandafiri, miniroze și orhidee Phalaenopsis, creând un aranjament de flori memorabil, menit să inspire emoții profunde și să încânte privirile.

Caracteristici ale buchetului romantic:

Anthurium exotic: Anthurium, cunoscut și sub numele de "floarea flamingo," adaugă o notă exotică și senzuală buchetului. Forma sa distinctivă și culorile vii completează armonios celelalte flori.

Crizanteme elegante: Crizantemele, cu petalele lor pline de eleganță, aduc un echilibru în compoziție. Aceste flori rezistente și pline de farmec adaugă o notă clasică buchetului.

Trandafiri romantici: Trandafirii, simbol al iubirii pasionale, sunt aleși cu atenție pentru a completa buchetul cu o notă romantică și sofisticată. Culorile variate adaugă bogăție și profunzime.

Miniroze delicate: Minirozele, cu dimensiunile lor mici și delicate, aduc o notă jucăușă și plină de tandrețe buchetului. Aceste flori adaugă un touch de gingășie și eleganță.

Orhidee Phalaenopsis elegante: Orhideea Phalaenopsis, simbol al luxului și frumuseții, adaugă o notă de nobilime și rafinament. Această floare elegantă devine punctul central al buchetului.

Verdețuri subtile: Frunzele verzi și elegante completează buchetul, adăugând o notă proaspătă și naturală. Verdele subtil completează paleta coloristică a aranjamentului floral.

Ambalaj sofisticat: Buchetul "Eleganță Romantică" este îngrijit învelit într-un ambalaj special, aducând un plus de eleganță și oferind un cadou gata de a impresiona.

Vizitează dicționarul de flori și plante

Aici vei găsi multe sfaturi utile pentru îngrijirea florilor sau plantelor tale.

Ocazii potrivite pentru buchetul romantic de la Florăria Bragadiru

  • Aniversări de cuplu: Perfect pentru a celebra aniversarea unei relații și a transmite sentimente profunde de iubire și apreciere.
  • Ziua Îndrăgostiților: Un cadou rafinat și plin de pasiune pentru a exprima sentimentele profunde în această zi specială.
  • Felicitări de ziua de naștere: O alegere minunată pentru a transmite cele mai sincere urări de la mulți ani, aducând un zâmbet pe fața celui care primește buchetul.

Recenzii

0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet buchet romantic cu anthurium, crizanteme, trandafiri, minirosa si orhidee Phalaenopsis”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *