Buchet 99 trandafiri rosii in ambalaj elegant

1.199,00 lei

Detalii:

Buchetul cu 99 trandafiri de la Florăria Bragadiru este o alegere exclusivă pentru cei care caută să ofere un cadou deosebit, plin de semnificație și eleganță. Această creație florală excepțională rămâne o amintire impunătoare a iubirii și frumuseții.

Tip flori

Trandafiri

Culoare

Roșu

Tip produs

Buchet de flori

Descriere

Buchet cu 99 de trandafiri și ambalaj elegant

Buchetul "Eleganță în Roșu Profund" cu 99 de trandafiri roșii, propus cu mândrie de Florăria Bragadiru, reprezintă o expresie fără echivoc a iubirii și pasiunii. Cu o prezență impresionantă și un ambalaj elegant, acest buchet nu este doar un aranjament floral, ci o declarație de lux și rafinament.

Caracteristici ale buchetului cu 99 trandafiri:

Trandafiri roșii de cea mai înaltă calitate: Fiecare trandafir este ales cu grijă pentru a asigura prospețimea, forma perfectă și culoarea intensă. Acești trandafiri reprezintă simbolul iubirii pasionale și devotamentului.

Numărul impresionant de 99 de trandafiri: Această componență generoasă de trandafiri adaugă o notă de spectaculozitate și exuberanță buchetului, transformându-l într-un cadou cu adevărat memorabil.

Aranjament artistic în ambalaj elegant: Fiecare trandafir este plasat cu atenție pentru a crea un aranjament armonios și impresionant. Ambalajul elegant completează prezentarea luxoasă a buchetului, adăugând un plus de sofisticare.

Efectul vizual profund al culorii roșii: Culoarea roșie intensă a trandafirilor este pusă în valoare de designul buchetului și ambalajul elegant, creând un efect vizual profund și plin de impact.

Nota subtilă de verde: Frunzele verzi și elegante completează buchetul, aducând o notă de prospătime și contrast la intensitatea culorii roșii.

Ambalaj luxos: Buchetul "Eleganță în Roșu Profund" este împachetat într-un ambalaj de lux, realizat cu atenție la detalii, subliniind prețiozitatea și frumusețea acestui cadou impresionant.

Vizitează dicționarul de flori și plante

Aici vei găsi multe sfaturi utile pentru îngrijirea florilor sau plantelor tale.

Ocazii potrivite pentru buchetul cu 99 de trandafiri de la Florăria Bragadiru

  • Ziua Îndrăgostiților sau Aniversări: Perfect pentru a sărbători iubirea și a exprima sentimente profunde într-o manieră spectaculoasă.
  • Propuneri de căsătorie: Un buchet de 99 de trandafiri roșii este o alegere impresionantă și romantică pentru un moment atât de important.
  • Aniversări deosebite: Potrivit pentru a marca aniversări importante și a oferi un cadou de impact.

Recenzii

0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Buchet 99 trandafiri rosii in ambalaj elegant”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *